Vores historie


Julie Gammelgaard & Camilla Bjergby
BORN Copenhagen - Because we care♡

Fælles for enhver forælder, er ønsket om det allerbedste for sine børn. Det kan vi, som mødre, præcis sætte os ind i og vi ved hvilke høje standarder man har til de produkter, vores børn omgiver sig i og med. Dog ligger det os også meget på sinde, at vi i processen om at skabe det optimale, ikke går på kompromis i produktion og vilkår.

Vi er stolte af, at kunne kalde os en GOTS-certificeret virksomhed og have den højeste certificering indenfor tekstilindustrien. GOTS høje krav til alle led i kæden indbefatter, bæredygtighed, ingen brug af skadelige kemikalier samt fair og sikre arbejdsvilkår for alle involverede i processen. Vores produkter er under streng kontrol og vi lever op til de højeste standarder i hele processen.

Men GOTS betingelser står dog ikke alene, som en mærkesag hos os. I den løbende udvikling af produkter, har vi hele tiden for øje, ikke at overproducere. Derfor har vi bevidst fravalgt, at have sæsonrelaterede produkter i vores sortiment, og vores print og designs er gennemtænkt til mindste detalje, så vores produkter kan gå i arv, fra første barn til det næste... og til det næste...