Fri fragt på ordrer fra 399 DKK til Danmark - JUL: Udvidet retur - og bytteret til 15. Januar 2021

Vaskeguide

Vores produkter er lavet til at blive brugt. Nogle gange sker der små uheld, hvilket jo er helt naturligt med en baby i huset. Fortvivl dog ikke - med den rette omsorg (og lidt vask) bliver dit produkt så godt som nyt med disse simple instruktioner 
 

Babynest

Små uheld sker og selvfølgelig bliver man nødt til at vaske en gang i mellem. 
Vi har gjort det nemt, og hvis du følger disse instruktioner, bliver din babynest så god som ny på ingen tid. 

1. Fjern madrassen ved at åbne den skjulte lynlås nede ved fodenden. Fjern også båndet (det med vores logo på), der sidder rundt om de justerbare snore. Både båndet og madrassen kan kun håndvaskes, og pletten bør vaskes væk med en opvredet klud. 

2. Vær sikker på at de to snore på babynesten er bundet sammen. 

3. Placer hele babynesten (uden madras og bånd med logo) i vaskemaskinen og vask på et skåneprogram. Vi anbefaler max 40 grader, både for produktet og miljøets skyld. 

4. Når vasken er færdig, kan du enten tørre den i tørretumbler på helt lav varme eller ligge den ud på en helt flad overflade og lade den lufttørre. Når den er helt tør, sætter du madrassen i igen og justerer siderne med snorene. Til sidst sætter du båndet (det med logo) på for igen for at skjule snorerne. Giv evt. babynesten en lille "massage" for at få den tilbage i formen igen. 


Toddlernest

1. Fjern snor og bånd (det med vores logo) 

2. Placer resten af toddlernesten (samlet) i vaskemaskinen. Vi anbefaler max 40 grader, både for produktet og miljøets skyld. 

3. Efter vask lyner du slangen af madrassen, og lader begge dele lufttørre. Slangen skal muligvis have lidt "massage" efter vask for at finde sin form igen.