VASKEGUIDE

Babynest

 1. Tag madrassen ud via den skjulte lynlås i fodenden. Fjern også logo-båndet, der skjuler de justerbare snore. Madras og logo-bånd tåler ikke maskinvask og vaskes skånsomt i hånden ved behov.
 1. Bind de justerbare snore i fodenden godt sammen.
 1. Resten af babynesten, kan nu maskinvaskes ved max. 40 grader.
 1. Efter vask, kan babynesten tørretumbles ved helt lav varme eller lufttørres på en plan overflade.
 1. Når den er helt tør, lægges madrassen ind igen, snorene justeres og logo-båndet påsættes. Massér gerne de fyldige sider, for at få formen tilbage igen.

 

Juniornest

 1. Fjern logo-båndet. 
 1. Bind de justerbare snore i fodenden godt sammen.
 1. Juniornesten samt logo-båndet, kan nu maskinvaskes ved max. 40 grader.
 1. Når vasken er færdig, lynes 'madrassen' af og lad de to dele tørre hver for sig. Når alt er tørt, lyn da 'madrassen' på igen, sæt logobånd på, og massér gerne de fyldige sider, for at få formen tilbage igen.

 

        Barnevognspude 

Vask med fordele puden af med en våd klud og lad den efterfølgende tørre. Hvis det bliver nødvendigt at vaske din kapok barnevognspude, bedes Du følge nedestående - Vi anbefaler kun at vaske puden hvis det virkelig er tiltrængt. 
  1. Vask puden i maskinen på max 40 grader, med centrifugering på minimum 1200 omdrejninger, gerne mere. (Uden andre produkter i maskinen) OBS: Vælg skånsomt vaskemiddel, og benyt ikke skyllemiddel. 
  2. Efter vask skal barnevognspuden STRAKS tørres. Det gøres den i tørretumbleren, alene uden andre produkter. Det tager tid at få kapok helt tørt. Tør puden i 30 min af gangen, tag den ud og ryst/hive fyldet på plads, og gentag samme proces til puden er helt tør. Det er vigtigt at puden bliver helt tør efter denne proces.