FRAGT 45,- DKK - Afsendes inden for 2-4 hverdage ♡

Økologiske julegavehits ✨

Det kan være svært at vælge den helt rigtige gave til de kære små. Vi har derfor samlet et udvalg af idéer til, hvad der både kan bruges til baby, junior og til dig som forældre.

 

STOFBOG MED DAG OG NAT MOTIV 

En lille hyggelig julegave til den nyfødte eller til junior, der bl.a. kan gå på opdagelse i den smukke nattehimmel og nyde fine, håndtegnede illustrationer. Stofbogen er perfekt til at have med i barnevognen, på legetæppet, i sengen eller i pusletasken. Bogen leveres i en fin gaveæske, perfekt til gaven under juletræet. 

Du finder stofbogen lige her 

    Stofbog
 

2-PAK SVØB I ØKOLOGISK BOMULD

En skøn julegaveidé til den lille der har brug for lidt ekstra tryghed. Svøbene har en perfekt størrelse til at omslutte baby og sørger for at barnet falder lettere til ro, skaber mindre gråd og hjælper til en god og tung søvn. Babysvøbet kan også bruges fx. som dække ved amning eller som underlag på puslepuden. Svøbene leveres i en 2-pak i de fineste print og farver og er produceret i 100% økologisk bomuld. 

Du finder svøbene i vores mange fine print lige her

                  Svøb

SENGESLANGE TIL JUNIOR

En perfekt julegave til junior der lige er rykket over i en større seng, men stadig har brug for tryghed. Sengeslangen kan tilmed supplere krammebamsen, da den med sine bløde former opfylde samme behov. 

Du finder sengeslangen til junior i vores skønne prints her  

     Sengeslange

 

BARNEVOGNSPUDE MED ERGONOMISK STØTTE

En barnevognspude er det oplagte juleønske når din baby når milepælen, at kunne sidde selv. Barnevognspuden gør det både behageligt, samt støtte dit barns balance optimalt og er dermed et must i barnevognen når i er på tur. Puden passer de fleste barnevogne og sikre en god komfort, så dit barn trygt kan opleve den store verden.

Du finder alle barnevognspuderne lige her

 

Barnevognspude

 

SENGETØJ I BABY, JUNIOR OG VOKSEN STØRRELSE

Blødt, økologisk og åndbart sengetøj - Den perfekte julegave til en god nats søvn. Vi har sengetøj til hele familien, så både baby, junior og dig selv kan krybe til køjs og sove under en dyne med friskt og kvalitetsrigt sengetøj. Sengetøjet kommer i flere forskellige print og farver, så du har mulighed for, at skabe en sammenhæng i alle soverummene. Sengetøjet leveres i en smuk og genanvendelig stofpose, der efterfølgende kan bruges til indkøb, legetøj og meget mere. 

Du kan finde sengetøj i baby, junior og voksenstørrelse lige her

Sengetøj

 

 

Hos BORN Copenhagen er alle produkter produceret i 100% økologisk og GOTS-certificeret bomuld, så du sikre dig selv og dit barn den bedste kvalitet og unødig kemi. 

 

Alle julegaver købt hos BORN Copenhagen byttes helt frem til d. 23 januar 2022.

 

Vi håber du kan bruge nogle af vores idéer til julens ønsker. Husk du altid kan kontakte os på info@borncopenhagen.dk hvis du har spørgsmål. 

Vi ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul. 🎄✨

 

 

← Ældre opslag Nyeste opslag →Skriv en kommentar