Hvad er en Juniornest ?

Læs med her, om hvad en juniornest er og hvordan den kan skabe tryghed hos dit barn. 

 

BORN Copenhagen er et af de eneste førende mærker i Danmark, der har udviklet en Juniornest. Juniornesten har til formål, at give dit barn samme tryghedsfølelse som en babynest, med dens bløde og redeformet kanter. Med en juniornest vil dit barn opnå komfort og tryghed, der kan være vigtig en hverdag med variationer og skift.Juniornest  

Juniornesten er skridtet efter babynesten og passer i alderen fra 8-36 måneder alt efter dit barns størrelse. Nesten har flere funktioner og kan bruges både til leg, hvile og søvn.

I bunden af juniornesten befinder sig et tyndt lag vatteret stof som holder på slangen og danner en form for rede. Alt efter barnets vægt, anbefaler vi at juniornesten bruges ovenpå en madras, så den lille ryg skånes bedst muligt.
Når dit barn vokser fra juniornesten, kan bunden lynes af og siderne bruges som sengeslange. Her kan den fleksible og aflange pude både benyttes til, at sno arme og ben omkring og samtidig bruges som en god puttemakker. Dermed kan vores juniornest skabe glæde i mange år frem. 
Juniornesten leveres i en stofpose i matchende print, og kan nemt foldes sammen og tages med til en overnatning hos bedsteforældrene eller på ferie.
Du kan læse meget mere om vores 100% økologiske juniornest samt se vores store udvalg af prints og farver lige her
 
Juniornest
Læs også vores blogindlæg om 5 gode grunde til at investere i en babynest lige her 

← Ældre opslag Nyeste opslag →Skriv en kommentar