5 gode grunde til at investere i en babynest ♡

Læs med her om hvorfor en babynest er uundværlig for dig og din baby. 

 

En babynest giver de fleste babyer en følelse af tryghed og nærvær. Med nestens bløde sider der omfavner og omslutter, vil din baby opnå den samme følelse som tiden inde i mors mave. 

Vores babynest kan bruges fra 0-8 måneder og kan nemt tilpasses dit barns størrelse og kropslige udvikling.

Vi giver dig her 5 gode grunde til, hvorfor du skal vælge en babynest fra lige netop BORN Copenhagen.   

 

🌿 Bæredygtighed 

Vores babynest er lavet i 100% økologisk bomuld, med 100% åndbart polyesterfyld og uden nogle form for skadelige kemikalier, så du med ro i sindet kan lægge dit barn i BORN Copenhagen babynesten uden dårlig samvittighed. 

 

🌿 Tryghed & komfort 

Tryghed og komfort for den lille er essentielt, når du skal vælge en babynest. BORN Copenhagens babynest er fleksibel samt kvalitetsrig og kan være med til at skabe tryghed hos din baby. Babynesten kan ligeledes afhjælpe gener ved refluks når dit barn bliver lidt større, da barnet der har mulighed for at ligge med hovedet oppe på den bløde kant.

Vores babynest kan nemt justeres og tilpasses, så der med de fyldige sider skabes en lille rede rundt om dit barn. Når barnet vokser, kan man med foredele lade babynesten åbne mere op med barnet. 

Bunden på babynesten er lavet i 3-cm tyk skummadras, der er betrukket med stof, så barnet ligger behageligt og madrassen nemt og bekvemt kan tages ud og ind af nesten, når betrækket skal vaskes.   

 

🌿 Rengøring & tilvalg

BORN Copenhagens babynest er nem og ligetil når den skal rengøres. Nesten kan maskinvaskes på max. 40 grader. Madras og logo-bånd er det eneste der ikke tåler maskinvask, man kan håndvaskes. Efter vask, kan babynesten tørretumbles ved lav varme eller lufttørres.  

Som tilvalg anbefaler vi vores kraftige 2-lags og vandafvisende hovedunderlag, der kan lægges i nesten ved barnets hoved. Hermed undgår man et storforbrug af stofbleer og hyppig vask af babynestens betræk, der tilmed giver omtanke for miljøet.   

 

🌿 Nakketræning

Når din baby ikke sover i babynesten, så benyt Sundhedsstyrelsens anbefaling om at lægge barnet på maven, for at styrke barnets nakkestruktur. Vores nest er formet til at dit barn kan ligge med hovedet henover kanten. Placer din baby i modsatte ende af snorene og med armene ud over kanten, så vil du opleve dit barn kan træne i længere tid før det bliver alt for træt. 

 

🌿 Hjemme & på tur 

Vores babynest er fleksibel og kan bruges overalt i hjemmet. Barnet kan placeres i babynesten når der slappes af på sofaen, i sengen og/eller i tremmesengen, som måske kan virker uoverskueligt stor. Barnet kan ligeledes ligge i sin babynest og lege under fx. et aktivitetsstativ, være med til bords under spisning og være sikker placeret når du har brug for et bad. 

Nye omgivelser kan være en stor omvæltning for et lille barn. Derfor er vores babynest let at transportere når i skal ud af hjemmet. I barnevognen kan nesten placeres hvis barnevognen stadig virker for stor. Nesten kan ligeledes nemt medbringes på ferier eller weekendture.

Lige meget hvor du og din baby befinder sig, vil dit barn altid have sin trygge og genkendelige base ved sig.

 

 Se vores skønne udvalg af babynest lige her  

Ønsker du at læse mere om vores populære juniornest, så læs med her

 

 

← Ældre opslag Nyeste opslag →Skriv en kommentar