Hvordan er BORN Copenhagen bæredygtig?

Læs med og bliv klogere på vores værdier indenfor bæredygtighed. 

 

🌿 Vi ønsker at bidrage til en bæredygtig fremtid, hvor vores børn kan vokse op i en tryg og smuk verden. Derfor har vi siden 2017 været en GOTS-certificeret virksomhed. Vi tror på gennemsigtighed og arbejder derfor udelukkende med leverandører der er bæredygtigt certificeret inden for både miljø - og social ansvarlighed.

🌿 Vores produkter er skabt med fokus på miljøet samt en CO2-neutral fremtid i tankerne. Derfor er vores produkter lavet af 100% økologiske fibre og indeholder dermed ingen skadelige kemikalier

🌿 Vi har fokus på ikke at overproducere. Derfor har vi valgt at undgå sæsonrelateret produkter og i stedet få små kollektioner hjem i høj kvalitet og unikke tidsløse designs, der kan skabe mindre forbrug og mere genbrug.

🌿 Bæredygtighed giver for os kun mening hvis produkterne er skabt med god samvittighed. Vi har derfor høj fokus på CSR, som betyder at vi tager et samfundsmæssigt ansvar. Derfor arbejder vi altid ud fra den viden, at mennesker skal behandles med respekt og forståelse, ligesom vi selv ønsker at blive behandlet. Derudover at fabrikkerne vi arbejder med, ikke benytter børnearbejde samt at arbejdsforholdene er i orden, så som tilgang til mad, vand, toilet, pauser, løn osv.  

 Du kan se og læse mere om vores GOTS license her

 

GOTS        Miljøvenlig pakning

 

 

 
 

Nyeste opslag →Skriv en kommentar