Inspiration og indretning af børneværelset ♡

Mangler du ideer til hvordan du indretter et hyggeligt og personligt børneværelse, hvor der både er plads til leg og afslapning? Så læs med her. 

 

Din lille baby er måske ved at blive til en junior og du skal derfor til, at indrette babyværelset til et børneværelse. Vi giver dig her nogle gode råd og inspiration til hvordan du indretter et børeneværelse, så junior føler sig både tryg og godt tilpas.  

                      Børneværelse

 

Når du indretter et børneværelse er det især vigtigt, at både indretning og møbler giver plads til afslapning. Børneværelset skal være hyggeligt og trygt, giver plads til at barnet kan udfolde sig og lege og ikke mindst skaber god trivsel for dit barn.

Hvis du skal lave babyværelset om til et børneværelse, er det vigtigt at du finder en god juniorseng. Juniorsengen vil måske stadig føles stor til dit barn. Derfor findes der flere muligheder for, at skabe et trygt og rart miljø for dit barn. Indram sengen med en blød sengerand, der udover at være dekorativ også sørger for, at skabe en tryg lille hule for dit barn. Med sengeranden vil dit barn samtidig beskyttes mod træk og sørger for, at sutter og sovedyr bliver i sengen.

Ligesom sengeranden, kan der skabes en rar og hyggelig atmosfære på børneværelset med en blød sengeslange. Sengeslangen kan ligeledes placeres i juniors seng, som beskyttelse mod at barnet slår hovedet ind i væg og sengegærde. Samtidig skaber sengeslangen en tryg og hyggelig stemning for dit barn.

Sengeslangen kan også bruges som en god puttemakker – evt. som afløser for et sovedyr eller tages med ned på gulvet og bruges til leg.                

              Sengerand og sengeslange          

 En anden god måde at skabe et hyggeligt lille legehjørne på, er ved at placere en juniornest i dit barns seng eller på gulvet. Juniornesten indrammes af en høj og blød kant, der sikre at dit barn ligger/sidder trygt, blødt og omsluttet. Juniornesten har mange anvendelsesmuligheder og du kan let flytte rundt på den fra rum til rum eller tage den med ud i haven eller på overnatning hos bedsteforældrene. 

              Juniornest

 

Vi håber vores indlæg har skabt inspiration til indretning af dit barns børneværelse. Læs også vores blogindlæg om Hvad er en juniornest? eller måske du mangler inspiration til Gaveidéer til en kommende barnedåb eller navngivning.

Husk du altid kan kontakte os på info@borncopenhagen.dk hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter eller blot har brug for råd og vejledning. ♡

← Ældre opslag Nyeste opslag →Skriv en kommentar