Derfor skal du svøbe din baby! ♡

Kender du til teknikken at svøbe? I dette blogopslag vil vi guide og fortælle dig om hvorfor det er godt at svøbe sin baby. 

 

Svøb

 Svøb er et fantastisk og populært redskab til din nyfødte baby. Med svøbets omsluttende fornemmelse, der sørger for at arme og ben ligger tæt på kroppen, vil din baby imitere den varme og trygge tid i mors mave.

Svøb er specielt godt til nyfødte babyer fra 0-3 måneder. Hvis du helt fra start vender din baby til at blive svøbt, vil du hurtigt kunne mærke at din baby finder ro og sover bedre. Vær dog opmærksom på, at dit barn har kroppen fri i de vågne timer, så det har mulighed for at opdage sine arme og ben. 

Er din baby urolig og ofte ked af det, er et svøb en fantastisk løsning at afprøve. Udover at skabe tryghed og søvn, medvirker svøbet også til at reducere kolik samt risiko for vuggedød. 

Når du skal svøbe din baby, så sørg for det ikke har for meget tøj på, så det ikke bliver for varmt for den lille. Brug et tyndt og luftigt svøb i en god kvalitet og sørg for din baby bliver svøbt mens det ligger på ryggen. 

 

MEN HVORDAN SVØBER JEG MIT BARN KORREKT? 

Vi har lavet ene lille guide til dig, så du kan prøve at svøbe din baby på den helt rette måde:

♡ Fold det ene hjørne ned på svøbet

♡ Læg barnets hovede på hjørnet du har foldet ned, så dit barn er placeret diagonalt. 

♡ Fold nu alle de andre hjørner tæt ind under din baby, så både arme og ben ligger stramt. (Men ikke FOR stramt, baby skal kunne få luft) Svøbet skal være tilpas stramt til at efterligne den trange og trygge fornemmelse fra livmoderen.

 

Er du blevet fristet til at afprøve metoden på din baby, men mangler du et lækkert og blødt svøb? Fortvivl ej. Du kan selvfølgelig vælge mellem en masse forskellige svøb i de fineste print og i 100% økologisk og GOTS-certificeret bomuld lige her. 

Vi håber vores lille indlæg har givet dig inspiration og blod på tanden til, at eksperimentere med at svøbe din lille. 

Kunne du tænke dig at læse mere om hvorfor du skal investere i en babynest, så læs endelig med her. 

Husk vi altid står klar til at hjælpe, råde og vejlede dig på info@borncopenhagen.dk 

 

 

← Ældre opslag Nyeste opslag →Skriv en kommentar