Sådan holder du baby ren og tør ♡

Har du også udfordringer med at holde den lille ren og tør i længere tid af gangen? Vi giver dig her gode råd og anbefalinger til hvordan du undgår, at skifte din guldklumps tøj flere gange dagligt. 

Der findes ikke noget værre end en våd og kold baby, der konstant skal have skiftet tøj. En savlesmæk kan gøre underværker når den lille eks. får tandfrembrud og savler meget, eller blot bliver beskidt fra diverse ting og sager. En god og absorberende savlesmæk kan samtidig spare dig for mange vaske af dit barns tøj og ovenikøbet sikre dig en ren og tør baby dagen i gennem.  

 

Savlesmække

 

En savlesmæk er ikke kun et praktisk element, men giver samtidig et fint udtryk til dit barns outfit. Hos BORN Copenhagen har vi designet en moderne savlesmæk i et sødt bandana design i mange prints og farver, der passer både baby og junior.

For at give savlesmækken en god sugeevne, er den produceret i dobbeltlagret muslin-vævet bomuld. Derudover sidder savlesmækken tilpas tæt til baby's hals, så den beskytter godt mod spilderi og snavs.

Et barn kan snildt bruge savlesmække de første par år af deres liv, derfor kan du nemt regulere størrelsen på savlesækken, med de små knapper placeret i barnets nakke. For at gøre savlesmækken behagelig for dit barn, er den lavet i blød, økologisk og GOTS-certificeret bomuld, der både skåner dit barn for unødig kemi og skaber de bedste forudsætninger for en god dag.

Hvis du er blevet nysgerrig på, at læse mere om vores savlesmække og  ønsker at holde dit barn ren og tør i længere tid af gangen, så tøv ikke med at klikke her.

Husk vi altid står til rådighed og er klar til at vejlede dig, hvis du skulle ligge inde med spørgsmål på info@borncopenhagen.dk    

Vil du vide mere om "Økologi hos BORN Copenhagen", kan du læse vores blogindlæg lige her. 

 

← Ældre opslag Nyeste opslag →Skriv en kommentar