Velkommen til BORN Copenhagens blog ♡

Kære dig,

Velkommen til BORN Copenhagens blog. Dejligt du har fundet vej herind! 

Som supplement til BORN Copenhagens mere "officielle platform", har vi med denne blog et stort ønske om, at kunne være mere nærværende, tilstedeværende og ikke mindst inspirerende.

Er du kommende, nybagt eller flergangsforælder, er der ofte mange overvejelser at gøre sig, når der skal shoppes til de små. Vi bliver ofte spurgt om vejledning omkring indkøb og valg, inden baby melder sin ankomst. Derfor har vi også (synes vi selv) en stor portion viden og erfaring indenfor feltet, som vi ønsker at dele ud til dig der netop står med en masse tvivl og gode spørgsmål.  

Hos BORN Copenhagen går vi højt op i økologi og bæredygtighed. For os betyder det meget, at vi ved hvordan bl.a. vores produkter er produceret og hvor de kommer fra. Siden 2017 har vi været en GOTS-certificeret virksomhed og derfor kan vi med 100% garanti tilbyde dig og dit barn produkter i høj kvalitet uden skadelige kemikalier.

Vi håber du får lyst til at følge lidt med her på bloggen, hvor vi lover dig at vi vil gøre alt for at inspirere, dele ud af egne erfaringer samt opmuntre til et grønnere familieliv.

Er der nogle emner du tænker der mangler eller kunne være interessante vi tog op, så tøv ikke med at sende os en mail på info@borncopenhagen.dk

Ha’ det skønt så længe!

BORN Copenhagen teamet🌿🤍

← Ældre opslag Nyeste opslag →Skriv en kommentar