Tryghed med en sengeslange

Tryghed er det vigtigste for et lille barn, når det skal falde i søvn. En af betingelserne for tryghed, er de fysiske rammer omkring barnets seng. Læs med her i indlægget og få gode råd til hvordan du skaber ro og tryghed hos dit barn med en sengeslange.

                 Sengeslange

Det kan være en stor omvæltning for et barn at skulle rykke over i en større seng. Det er derfor vigtigt at skabe en hyggelig og tryg lille rede dit barn kan sove, vågne og vokse op i gennem sin allerførste tid.

En Sengslange er en slags sovekammerat, der er blevet utrolig populær på det seneste. Sengeslangen har nemlig flere forskellige funktioner. Én af de mange funktioner er at slangen kan bruges som en lang pude formet langs kanten af sengen. Sengeslangen vil dermed danne en blød beskyttelse, så dit barn ikke rammer det hårde sengegæde med sit hoved eller små arme. 

Når dit barn bliver ældre, kan det have stor glæde af sengeslangen som puttemakker. Den fleksible og aflange pude, er skøn at sno arme og ben omkring og er en god afløser for et sovedyr. Udover de allerede mange funktioner sengeslangen har, kan den selvfølgelig også være en hyggelig pude der pynter i sengen og skaber en hyggelig atmosfære i børneværelset.  

Er du gravid, kan sengenslangen bruges som støtte mellem benene og på den måde aflaste din krop i forbindelse søvn og hvile.

En god sengeslange skal selvfølgelig opretholde en god kvalitet og være sikker at bruge. Sengeslangen skal give god støtte og have en blød yderside, der føles behagelig mod huden, når man ligger med den. 

Vores sengeslange opfylder alle ovenstående krav og er produceret i 100% GOTS certificeret økologisk bomuld, så du og dit barn undgår skadelige kemikalier på huden. 

              Sengeslange

Ønsker du at læse mere om vores 100% økologisk og GOTS certificeret sengeslange samt se vores store udvalg af prints og farver, kan du klikke dig over lige her 

Savner du inspiration til børneværelset, så læs også vores indlæg lige her 

                                       

← Ældre opslag Nyeste opslag →Skriv en kommentar