Sov godt med Fossflakes ♡

En behagelig kropstemperatur og optimal støtte, er grundstenen for en god og dyb søvn, hele natten igennem. Vi giver dig her råd og vejledning til, hvordan du giver dit barn den bedste søvn med en kvalitets dyne og pude fra det danske Fossflakes.

 

      Fossflaskes

En god søvn er en uforstyrret søvn og den kan hjælpes godt på vej med en god, naturlig og kvalitetsrig dyne og pude.

Måske synes du også det er en jungle, at finde rundt i det store udvalg af dyner og puder på markedet. Vi vil derfor præsentere dig for det, vi mener er det bedste valg, uanset om det er dit barns første dyne eller skridtet videre til juniordynen. Med dyne og pudesættes fra Fossflakes sikre du med garanti dit barn, for de bedste betingelser for en god nats søvn.

Baby dyne og pude fra Fossflakes

Er det blevet tid til babys aller første dyne og pude? Den første dyne og pude er et vigtigt køb, da din baby vil komme til at bruge den meget. Køber du en ordentlig dyne og pude, kan den sagtens holde i flere år og gå i arv til det næste familiemedlem. En god og kvalitetsrig dyne og pude vil dermed være en investering for jer som familie. 

Det er væsentligt at vælge den helt rette dyne og pude, da din baby ikke selv kan regulere sin kropstemperatur endnu. Babydyne og puden fra Fossflakes har indbyggede luftlommer, der fordeler sig jævnt og sikre at der altid er en optimal temperatur under dynen. Babydynen fra Fossflakes er lavet i naturlige materialer og er allergivenlig, så du med ro i sindet kan putte din mindste under dynen. Skulle der ske et lille uheld og dynen eller puden er blevet snavset, kan du nemt både vaske og tørre den, så den hurtigt kan komme tilbage i barnevognen, sengen, babynesten eller hvor end i bruger den.  

Du kan læse meget mere om Fossflakes dyne og hovedpude til baby her.

           fossflakes

Junior dyne og pude fra Fossflakes

Er dit barn vokset ud af baby dynen og er det blevet tid til at udskifte til en junior dyne og pude? Vi kan varmt anbefale Fossflakes juniorsæt, der består af pude og dyne med juniorvenlige mål og som selvfølgelig er fyldt med de unikke Fossflakes, der sikrer luftcirkulation og behagelig temperatur hele natten igennem. 

Ligesom i baby dynen og puden, har juniorsættet samme egenskaber med indbyggede luftlommer og luftigt fyld, der altid fordeler sig jævnt og sikre en optimal temperatur. Derved kan junior altså sove trygt og lade op til endnu en dag med nye indtryk og fantasifuld leg. Junior dynen og puden kan nemt vaskes og tørres, hvis der under aften eller morgen hyggen skulle være blevet spildt et glas juice eller saft.

Du kan læse meget mere om Fossflakes dyne og hovedpude til junior her

       Junior dyne og pude

Sengetøj i økologisk bomuld 

Efter overvejelserne om en kvalitetsrig dyne og pude, der kan gøre nattetimerne rolige og behagelige, er det oplagt at fuldende sættet med blødt og kvalitetsrigt sengetøj. Hos BORN Copenhagen kan vi tilbyde dig økologisk og GOTS certificeret sengetøj, uden skadelig kemi til hele familien. Alt vores baby og junior sengetøj passer til Fossflakes dyne og pudesæt og fåes i de fineste mønstre og farver. Dynebetrækket lukkes med skjult YKK-lynlås og pudebetrækket med konvolutlukning, så hverken knapper, snore eller lynlås står i vejen for komforten. Sengetøjets betræk er syet med franske sømme indvendigt, der forstærker syningerne og forlænger holdbarheden.
Du kan se alt vores sengetøj lige her.
sengetøj
Vil du læse mere om økologisk bomuld og hvad vi gør for at skåne miljøet med vores produkter? Så læs med her på bloggen. 
Husk vi altid står klar til at råde og vejlede på info@borncopenhagen.dk

← Ældre opslag Nyeste opslag →Skriv en kommentar