Gode råd til en bedre søvn

Er du en af de forældre, som til tider kan være frustreret over din babys søvn? Bare rolig, der er hjælp at hente. Mange forældre som oplever at deres baby sover dårligt, får ofte gode resultater med blot små ændringer.

Vi giver dig her gode råd til hvordan der forhåbentligt kan blive skabt en bedre nattesøvn fremover. ♡ 

 

PUTTERITUALER

En god start for en bedre søvn, er at indarbejde nogle faste putteritualer. Start allerede inden dit barn bliver puttet, med at skabe en hyggestund ved puslebordet. Du kan med fordel placere din baby på en puslepude mens der skiftes ble, tøj og synges en fast sang.

For at skabe en bedre balance og ro i din babys nervesystem, kan du samtidig udføre en let zoneterapi på eks. zonerne under fødderne. Sørg for at gøre det til en hyggelig og behagelig ting at skulle sove, da dit barn hurtigt vil kunne genkende ritualerne og finde tryghed i dem.

puslepude

 

SVØB DIN BABY

En god måde at få din baby til at falde til ro på, er ved at benytte svøbe metoden. Ved at svøbe din baby vil han/hun opleve samme tryghed som tiden i mors mave. En nyfødt baby kan ikke helt kontrollere sine bevægelser endnu hvilket kan give grund til at han/hun vågner uroligt op. Ved at svøbe din baby, vil arme og ben ligge tæt på kroppen og dermed være medvirkende til at skabe en dybere, roligere og bedre søvn.

(OBS: Vi anbefaler du som forældre undersøger hvordan man svøber sit barn korrekt, samt hvor længe et spædbarn bør være svøbt ad gangen)  

svøb

 

TRYGHED MED EN BABYNEST

En babynest er ideel til din baby der har svært ved at finde ro. En babynest omfavner og omslutter med dens bløde sider og giver den samme trygge følelse som tiden inde i maven. Du kan placere babynesten overalt og den sørger ligeledes for, at din baby ikke kan trille ud, så du som forældre kan føle dig helt tryg. Med en babynest vil du hurtigt opleve at dit barn finder ro, genkendelighed og sover bedre. 

Hvis i samsover, kan det også være en rigtig god idé, at baby ligger i babynesten, så han/hun ikke kan trille og i samtidig ikke skal bekymre jer om at trille om på baby. 

babynest

 

Vi håber du kunne bruge nogle af vores råd og husk at alle babyer er forskellige, samt der ikke er noget der er mere rigtigt eller forkert. Afprøv de råd der giver mening for jer som forældre og tag det til jer som i synes der fungere. Du kan finde både puslepude, svøb og babynest her på siden.

Er du interesseret i at læse mere om hvordan du svøber din baby, så kan du læse med lige her. Du kan også læse mere om gode grunde til at investere i en babynest her

Husk hvis du har spørgsmål eller blot har brug for gode råd eller vejledning, så kontakt os endelig på info@borncopenhagen.dk 

 

 

 

← Ældre opslag Nyeste opslag →Skriv en kommentar